förlåt!

förlåt för att jag förpestar era liv.... förlåt för att jag finns...

...

God JÄVLA jul!

deppig

känner mej så jävla nere idag så jag åkte ut till pappa.. här kan man ta de lungt å behöver inte tänka på massa skit..
vet inte vad de är med mej.. kännt mej deppig i flera månader nu.. varför blir jag inte glad igen som jag brukar bli? trodde allt skulle bli bättre när jag slapp skolan ett tag.. men än så länge har de ju inte blivit bättre..
min huvudvärk har börjat komma tebax igen.. de är inte heller speciellt kul..
fy fan.. kan någon komma å göra mej glad?

over and out!

så jävla trött

ja fyy fan.. kom hem frå skola för kanske e halvtimma se.. fick jobba över så mkt för att hinna bli klar med brudbuketten bordsdekorationen å knapphålsblomman inför julutställningen imon..
så nu e jag seg som fan.. å nu måste jag skriva om varför jag gjorde just een sån bukett å varför jag valde just dom blommorna å sånt.. carina gick å kopierade ett papper åt mej där de står va den där texten skulle innehålla men neeedå de fick jag ju aldrig.. så jag vette fan va jag ska skriva faktist. åt helvete med de..

sen så e de julutställning imon då.. inte skoj.. ska va där vanlig tid å se vara där typ till halv 9.. KUL! ne skulle inte tro de,, känns inte alls kul att behöva vara där hela jävla dagen imon.. fy fan..

sen ska jag ju till skolan på fredag med,, sista skoldagen å de e ju jävligt skönt.. men tror du vi får sovmorgon när vi är i skolan så länge? nedå.. vi får ta bussen som går 07:45.. jiiiippy!!!! eller inte..


är inte på speciellt bra humör känner jag. inte bra de.. får försöka lgna ner mej lite..

jäääääääävlar va kallt de är i lägenheten idag.. min näsa e iskall.. visst att de brukar vara kallt här.. men inte så kallt så man e iskall om både näsa å fingrarna..

jaja nu ska jag ringa runt massa å medela om vilken tid julutställningen är å så..

over and out!

tvättat

ja då har jag å sanna tvättat idag igen.. inte speciellt kul men de behövs.
sanna har huuuuur mkt tvätt som hellst.. ser ut som att hon inhte tvättat på ett antal månader.
jaha ja.. va har man gjort mer idag då?
absolut inget alls.. förutom skolan då.. men de räknas väl inte?
usch jag har verkligen sååå mkt at göra i skolan nu.. ligger efter i skit mkt.. men kämpar på nu sista halvåret för att göra klart så mkt som möjligt..


hmm praktik ganska snart igen då.. vecka 8,9 å 10..
får gå till hallbergs snart å kolla om de finns plats för mej där då.. vill verkligen inte vara på något annat ställe.. usch hemska tanke att inte få vara där..

men men jag får la sova nu om jag ska orka med skolan imon.. å de är väl säkrast at vara där nu när man har massa saker att göra inför julutställningen å så..


over and out!

mys..

idag har jag å simon varti pa allum å shoppat lite.. hittade faktist lite olika fina saker.. å nu har jag köpt färigt alla julklappar oxå :) känns härligt att vara klar med de i god tid..

jag å simon skulle ju igentligen till jul på liseberg idag men jag hade ingen större lust..
så ikväll blir de mys med lite cider istället..
låter mkt bättre tycker jag ;)

hmm undra när sanna kommer hem då?
är ju nyfiken på vad hon har köpt på allum :P


jaja nu ska jag spela lite alfapet på blip ;)


over and out!

seg

ja idag e jag skit seg.. har fan inte fått nått gjort idag.. jo jag va uppe å pantade på ica förut å köpte frukostbröd till imon.. sen har jag precis duschat nu.. men annars har jag bara suttit här eller framför tv:n.. men men de ska väl finnas dagar man får göra så på oxå? ;)
blev ju inte att jag å sanna bar massa lådor till förrådet idag.. men vi gör de imon för vi ska ändå tvätta då.. så mellan maskinerna så springer vi med lådor å städar å fixar å har oss tänkte vi..


usch vad jag saknar simon nu.. imon är de en vecka sedan han å jag träffades :(
men men han komme rju iaf på torsdag :D då ska vi till donken å på fredag tänkte vi dra till liseberg å gå å shoppa vid stånden å kolla på ljusen å sånt :D ska bli riktigt mysigt. sen på lördag blir de väl att vi sitter å pratar igenom allt vi behöver prata om.. för de e nämligen väldigt mkt vi behöver prata igenom om de ska funka mellan oss.. de e typ bara bråk mellan oss nu för tiden :(
sen på söndag blir de bingolotto tänkte vi.. så de blir nog en mysig helg :D
fast de där med att diskutera blir väl inte så mysigt.. lär bli många tårar iaf :(
men vi ska försöka att inte bli arga när vi pratar å vi måste lyssna på varandra å försöka förstå hur man känner..
men de ska vi klara.. vi ska klara oss igenom de jobbiga Simon (L) jag älskar ju dej..

jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva.


over an out!

flyttat..

japp då har man ju flyttat till gandalf.. trevligt trevligt.
har inte sovit speciellt bra inatt. typ varit på helspänn hela jävla natten. vakna av minsta lilla ljud..
vaknade lixom till och med av att katten hoppade ner från sängen.. sååå illa va de..
men men.. så idag ska vi försöka fixa till här i vårat lilla hushåll.. de värsta e bara att jag ska stå på torget å sälja kransar men jag vet inte vilken tid jag skulle vara där..  får nog ringa ciccii å se om hon har koll på de.. men hon skulle ju komma senare.
men men.. så kan de vaa.. sanna e bakis som aset.. hon kom hem vid 5 inatt.. de va illa.. men hon ska fan hjälpa till idag ska hon veta.. ne nu ska jag börja fippla runt här..


over and out!