Vad ni är tråkiga!

Här har jag försökt börja blogga igen... Men inte konstigt att jag alltid slutar igen. Inte en endaste kommentar får man. Men statistiken går ju upp väldigt mkt. Så vill ni att jag ska uppdatera så får ni lämna lite kommentarer också!


Gammeldans :)

Ligger i sängen totalt jävla slut efter en lång dag. Först en lång dag på jobbet. Sen hem å hämta andan några timmar å sen vidare på gammeldans mellan klockan 19:00-21:30.

Så jävla kul med gammeldansen! Synd bara att jag är så feg. Men snart så blir det nog bättre med de ;) måste bara få bli lite "varm i kläderna"
Har ju inte dansat gammeldans sen ransäter 2009! Men det är grymt mkt lättare å dansa nu när man väger nästan 20 kilo mindre! Innan va de väldigt tungt. Nu går det ganska lätt. Jag måste bara lära mej att slappna av!
Jaja nog om de!

Nu är det i alla fall dags att sova. Blir en lång dag på jobbet även imorgon. Hela denna veckan är fullsmockad med jobb. Men det blir ju Goa pengar sen ;)

Nu är nog John blund påväg hit, så godnatt!


Träningsvärk!

Hade grymt svårt att ta mej upp ur sängen imorse! Har träningsvärk i nästan hela kroppen.. Bröstet, armarna, magen, ryggen och benen! Träningen igår gjorde tydligen nytta.. Har nog aldrig fått sån jäkla träningsvärk av att träna på gymmet innan. Brukar bara få träningsvärk efter typ zumba.

Men denna smärta är en bra smärta! :)


Bio med en vän :)

Idag va jag iväg å kollade på bio med en vän! Vi kollade på filmen "Ted".. Ni vet den där med en nallebjörn som lever.. Tyckte den verkade skitrolig.. Men ack så fel man kan ha. Visst hade den sina roliga stunder... Men nja..

Filmen va ca 1 timma och 40 minuter lång men det kändes snarare som 3 timmar. Jag och min vän roade oss istället med att sitta å kolla Facebook och instagram. Vi räknade även alla lampor i taket. Det är 89 lampor i taket i vänstra salongen på sagabiografen i Alingsås för er som undrar ;)
Ni kanske förstår att vi hade tråkigt?

Man kan ju hoppas att man lyckas se en bra film nästa gång man bestämmer sej för att se på bio!


Tränat!

Idag har jag varit duktig! Imorse drog jag nämligen till gymmet!
Va vääääldigt längesen jag va där sist. Men det va jäkligt skönt att komma iväg! Det är ju faktiskt ganska kul när man väl är där :)

Hoppas jag kan få in en rutin på träning.. För att betala 429 kronor i månaden för något som inte används är ju helt sjukt onödigt egentligen!

Skärpning nu Della!!!!


Ett nytt försök?

Fy fan jag har verkligen blivit totalt värdelös på det här med att blogga..

Känns inte som
Jag har något intressant att skriva om. Jag vaknar, lämnar Nea på dagis, cyklar till jobbet, åker runt å städar hela dagen, cyklar till dagis å hämtar Nea, cyklar hem, lagar mat, fixar å donar, umgås med Nea, fixar kvällsmat, lägger Nea, slappar några timmar innan jag själv går å lägger mej.. Sen börjar det om igen..

Jag måste ha ett tråkigt liv!
Det enda jag gör som (enligt mej) är intressant är ju virkningen! Men ni andra kanske inte tycker deg är så intressant att läsa om?


Kan ju i alla fall visa det jag snöat in på just nu.. Det är att virka ljuslyktor! Blir bra julklappar till släkt och vänner ;)