Inga koppor..

Godmorgon!

Nej än så länge har det inte kommit upp några koppor på Nea. Idag är det 1 vecka sen hon träffade Ebba. Så det är ju nu man får börja ha koll på om det kommer några prickar. 1-2 veckor brukar de ju ta innan det bryter ut!
Får hålla tummarna att hon får de nu snart. Så skönt att kunna ha de avklarat sen.

Jaa vad ska hända idag då? Får nog bli en snabbis in till stan i alla fall. Behöver köpa lactulos till Nea! Stackarn är så extremt hård i magen! Sen vette fan vad vi ska göra idag.. Kanske städa lite? Det behövs.. Men vet inte om jag orkar :P
Städar man på jobbet hela dagarna så är det inte jätte kul att städa hemma på sin lediga tid. Men tyvärr måste man ju de ibland med.

Nej om man ska orka sej upp ur sängen kanske?


Hoppas på koppor

Här hemma går vi å väntar på att hitta små prickar på Nea. Vi har nämligen försökt smitta ner Nea med vattkoppor! Låter ju hemskt att man försöker smitta sitt barn med en sjukdom. Men dom säger ju att det är bättre att dom får det när dom är mindre och jag känner att det skulle vara skönt att ha det avklarat sen.

Det är Neas kusin som har koppor och Nea fick leka med henne både lördag, söndag och Måndag så om hon är mottaglig för det så borde hon ju blivit smittad. Men det är ju bara att vänta och se. 10-20 dagar tar de ju innan kopporna kommer efter man blivit smittad!

Ja vad händer annars just nu?.. Jo juste Nea är snart helt blöjfri :) hon har varit blöjfri hemma i 1 vecka nu (förutom på natten) och idag va första dagen på dagis utan blöja! Det gick jätte bra och ingen olycka på hela dagen :) hon hade till och med varit utan blöja när dom va ute å Lekte! Man blir så stolt! Visst har hon inte slutat med blöja speciellt tidigt... Men jag har inte velat stressa henne med de utan istället pratat mycket om de å sen har hon själv fått bestämma! Det va samma sak när hon slutade med napp. Innan hade hon napp hela dagarna och sen bestämde hon sej helt plötsligt för att hon skulle slänga sina nappar och sen dess har hon aldrig velat ha napp igen :)

Underbara Unge!!!


Snart dags för dans :)

Snart är det dags att ge sej iväg till Floda lada för att dansa lite gammeldans!

Det är ju så förbaskat roligt så det är inte klokt ;)
Har ju sen i höstas dansat på antendansarna varje måndag och nu har jag även börjat dansa på torsdagar men då är det i Floda istället.
Hade varit kul att följa med på dansen på anten på onsdagar med men då har ju Simon sin innebandy så får skippa danen då. Meeen jag får ju ändå dansa 2 dagar i veckan :)
Skoj å bra motion :)


Ett besök hos frisören!

I helgen får det bli en tur in till stan!
Måste försöka få min lugg klippt snart för nu e den inte rolig längre.. Funkar att klippa den själv ett par gånger men sen får man gå till frisören å fixa till formen på den. Har ju min lugg lixom inklippt med resten av håret å det ser verkligen fult ut nu. Kantigt snett å jävligt!

Bara hålla tummarna för att det det finns en dropin tid på lördag med. Annars får man väl helt enkelt boka en tid. Men det tar ju inte många minuter att bara klippa en lugg.

Ja som sagt.. Vi håller tummarna :)


Händelserik dag?

Denna jobbdagen blev inte alls som det va tänkt! Hade 1 kund i Lerum. Efter detta skulle vi till en ny kund som bor "ute i skogen". Eftersom vi aldrig varit där innan så hade vi lite problem att hitta rätt husnummer. Vi kör in på en liten smal väg som leder till några hus. Väl framme vid husen inser vi att vi inte är på rätt ställe å måste backa tillbaka i en liten nedförsbacke. Tyvärr började bilen glida och vi va påväg in i ett trästaket men lyckas stanna preciiis innan vi åker in i staketet.

Nu står bilen tvärs över denna smala lilla väg å vi får inget fäste så vi kommer inte fram. Efter ca 30 minuter hittar vi lite grus som vi bär med oss till bilen å lägger ut vid däcken för att försöka få fäste å komma upp. Kollegan sätter sej bakom ratten å jag står bakom å putter på bilen allt vad jag orkar. Vi glider bakåt å står nu ca 5 cm från staketet med baken på bilen! Vi kommer fan inte därifrån!

Efter att ha suttit fast där i TVÅ OCH EN HALV TIMMA så kommer våra kollegor å hjälper oss. 3 tjejer som putter på bilen å 1 bakom ratten. 3 sekunder tog det å sen va vi loss. FY FAN vad irriterad man va då. Hade bara någon ställt upp på å hjälpa oss putta på bilen så hade vi inte behövt sitta fast där så jävla länge! Hungriga, kalla och kissenödiga! Har med andra ord haft en otroligt långtråkig dag!

När vi kom loss åkte vi å käkade lunch å sen hann vi med ett kort städ till. 2 kunder fick avbokas eftersom vi satt fast. Kändes som en riktigt onödig jobbdag om man säger så!

Hoppas vägarna är bättre imorgon för då ska vi tillbaka å städa där eftersom vi inte hann idag!


Kanske vore bra?

Funderat ett tag å kommit fram till att det kanske skulle vara bra för mej att blogga.. Har den senaste tiden varit ganska deppig och jag kanske mår lite bättre om jag får skriva av mej lite istället för att hålla alla tankar å allt jobbigt inom mej?

Helt klart värt ett försök i alla fall.
Funderar även på om jag då kanske ska lösenordsskydda bloggen? Men det blir inte nu i så fall utan får bli längre fram om jag fortsätter med bloggandet..
Som sagt. Det är värt ett försök om det kan få mej att må lite bättre!

Så mkt mer än såhär blir inte skrivet idag i alla fall för jag måste sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. Så hoppas jag att det inte kommer allt för mkt snö under natten för då kommer jag aldrig hinna i tid till jobbet. Vågar inte cykla när det är massa snö å halt ute. Och skulle dessutom aldrig sätta Nea bak på cykeln om det är halt! Jag menar tänk om man ramlar!!! Usch hemska tanke.

Juste.. Sova va de ja.
God natt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/277329/images/2013/pic_511175b9ddf2b31361f03939.jpg" class="image">