Händelserik dag?

Denna jobbdagen blev inte alls som det va tänkt! Hade 1 kund i Lerum. Efter detta skulle vi till en ny kund som bor "ute i skogen". Eftersom vi aldrig varit där innan så hade vi lite problem att hitta rätt husnummer. Vi kör in på en liten smal väg som leder till några hus. Väl framme vid husen inser vi att vi inte är på rätt ställe å måste backa tillbaka i en liten nedförsbacke. Tyvärr började bilen glida och vi va påväg in i ett trästaket men lyckas stanna preciiis innan vi åker in i staketet.

Nu står bilen tvärs över denna smala lilla väg å vi får inget fäste så vi kommer inte fram. Efter ca 30 minuter hittar vi lite grus som vi bär med oss till bilen å lägger ut vid däcken för att försöka få fäste å komma upp. Kollegan sätter sej bakom ratten å jag står bakom å putter på bilen allt vad jag orkar. Vi glider bakåt å står nu ca 5 cm från staketet med baken på bilen! Vi kommer fan inte därifrån!

Efter att ha suttit fast där i TVÅ OCH EN HALV TIMMA så kommer våra kollegor å hjälper oss. 3 tjejer som putter på bilen å 1 bakom ratten. 3 sekunder tog det å sen va vi loss. FY FAN vad irriterad man va då. Hade bara någon ställt upp på å hjälpa oss putta på bilen så hade vi inte behövt sitta fast där så jävla länge! Hungriga, kalla och kissenödiga! Har med andra ord haft en otroligt långtråkig dag!

När vi kom loss åkte vi å käkade lunch å sen hann vi med ett kort städ till. 2 kunder fick avbokas eftersom vi satt fast. Kändes som en riktigt onödig jobbdag om man säger så!

Hoppas vägarna är bättre imorgon för då ska vi tillbaka å städa där eftersom vi inte hann idag!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback