Hoppas på koppor

Här hemma går vi å väntar på att hitta små prickar på Nea. Vi har nämligen försökt smitta ner Nea med vattkoppor! Låter ju hemskt att man försöker smitta sitt barn med en sjukdom. Men dom säger ju att det är bättre att dom får det när dom är mindre och jag känner att det skulle vara skönt att ha det avklarat sen.

Det är Neas kusin som har koppor och Nea fick leka med henne både lördag, söndag och Måndag så om hon är mottaglig för det så borde hon ju blivit smittad. Men det är ju bara att vänta och se. 10-20 dagar tar de ju innan kopporna kommer efter man blivit smittad!

Ja vad händer annars just nu?.. Jo juste Nea är snart helt blöjfri :) hon har varit blöjfri hemma i 1 vecka nu (förutom på natten) och idag va första dagen på dagis utan blöja! Det gick jätte bra och ingen olycka på hela dagen :) hon hade till och med varit utan blöja när dom va ute å Lekte! Man blir så stolt! Visst har hon inte slutat med blöja speciellt tidigt... Men jag har inte velat stressa henne med de utan istället pratat mycket om de å sen har hon själv fått bestämma! Det va samma sak när hon slutade med napp. Innan hade hon napp hela dagarna och sen bestämde hon sej helt plötsligt för att hon skulle slänga sina nappar och sen dess har hon aldrig velat ha napp igen :)

Underbara Unge!!!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback