Resultat av ångest å rastlöshet!

I fredags hade jag sån jävla ångest.. Skiten ville inte försvinna! Har förr haft ett självskadebeteende och tankarna på sånna dumheter kommer så fort ångesten smyger sej på!

I fredags hanterade jag det på ett lite annorlunda sätt! Jag piercade mej själv!
Det blev en medusa å jag är grymt nöjd! Nu hoppas vi bara att det läker som det ska :)

Medusan är den som sitter i överläppen :)


En barnfri helg

Då har man jobbat färdigt för denna veckan å det är såååå skönt med helg!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i helgen.. Nea är hos sin pappa denna helgen å jag känner att jag måste försöka hålla mej sysselsatt med något för att inte sakna ihjäl mej efter Nea!
Är så galet tyst och ensamt här hemma utan henne!

Ikväll ska jag iaf unna mej ett glas vin!
Sen får vi helt enkelt se vad jag sysselsätter mej med i helgen.

Nu är det dags att ta sej en dusch!

Ha en underbar helg!
Neas rum!

När jag och Simon flyttade isär så fick Nea ta sovrummet.. Jag hade lovat henne att hon skulle få ett eget rum när jag och Simon flyttade isär så jag köpte mej en bäddsoffa å sover nu i vardagsrummet.

Neas rum skulle ju självklart fixas iordning.. Så min första barnlediga helg (för 2 veckor sedan) bestämde jag mej för att fixa hennes rum och jag köpte färg å började fixa. Tänkte nu visa er bilder på hur Nea har det i sitt rum nu :)
Både jag och Nea är jätte nöjda med resultatet :)

Det är du och jag nu!

Det är du som får mej att fortsätta kämpa!


Älskade Nea!
Du är det enda jag kan lita på <3

Ett nytt liv

Nu har jag startat ett nytt liv..
Ett liv som ensamstående!
Nu kan jag fokusera på att skapa ett bra liv för mej och Nea! Visst fan är det en jävligt stor omställning.. Men det är nu jag kan börja kämpa på riktigt!
Det är nu jag ska bli lycklig och må bra igen.. Men det kommer ta tid.. Jag måste tillåta det att ta tid med.. Men nån gång ska jag slippa min depression och kunna njuta av livet! Det är det som är mitt mål just nu.

Den störta omställningen med att vara ensamstående med ett barn är nog hur jäkla låst man blir! Innan kunde man dra iväg en stund själv på eftermiddagarna eller hitta på saker själv på helgerna,, nu har jag enbart varannan helg att göra saker för mej själv!
Klart jag kommer vänja mej vid det.. Men just nu känner jag mej otroligt låst och jag känner mej instängd här hemma!

Jag kommer försöka använda min blogg till att skriva av mej ibland,, jag tror jag behöver det. Jag har alldeles för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud och det bästa sättet att bli av med alla jobbiga tankar är att få skriva av sej lite.. Om någon läser eller inte skiter jag faktiskt i,, just nu gör jag detta enbart för min egen skull och för att inte bli tokig av alla tankar!

Nu ska jag försöka peta i mej lite kvällsmat!