Ett nytt liv

Nu har jag startat ett nytt liv..
Ett liv som ensamstående!
Nu kan jag fokusera på att skapa ett bra liv för mej och Nea! Visst fan är det en jävligt stor omställning.. Men det är nu jag kan börja kämpa på riktigt!
Det är nu jag ska bli lycklig och må bra igen.. Men det kommer ta tid.. Jag måste tillåta det att ta tid med.. Men nån gång ska jag slippa min depression och kunna njuta av livet! Det är det som är mitt mål just nu.

Den störta omställningen med att vara ensamstående med ett barn är nog hur jäkla låst man blir! Innan kunde man dra iväg en stund själv på eftermiddagarna eller hitta på saker själv på helgerna,, nu har jag enbart varannan helg att göra saker för mej själv!
Klart jag kommer vänja mej vid det.. Men just nu känner jag mej otroligt låst och jag känner mej instängd här hemma!

Jag kommer försöka använda min blogg till att skriva av mej ibland,, jag tror jag behöver det. Jag har alldeles för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud och det bästa sättet att bli av med alla jobbiga tankar är att få skriva av sej lite.. Om någon läser eller inte skiter jag faktiskt i,, just nu gör jag detta enbart för min egen skull och för att inte bli tokig av alla tankar!

Nu ska jag försöka peta i mej lite kvällsmat!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback