Dagens psykologbesök...

Ja alltså vart ska man ens börja?
Min psykolog är väldigt vimsig av sej. Det har han varit hela tiden under dom 1 1/2 åren jag gått hos honom.
Det vanligaste är att han glömmer ge mej nya tider, eller glömmer ringa upp när jag lämnat meddelanden till honom. 
Men idag tog nog fan priset!

Jag har inte träffat honom på 2 månader då han glömde ge mej ny tid sist vi sågs och sedan glömde han att höra av sej när jag hade lämnat meddelande till honom..
Men jag hade fått en tid till honom i fredags.. dock ringde han på torsdagen och ombokade den tiden till på måndagen istället.

Så.. jag anmäler mej i receptionen när jag kommer dit. Men han har inte bokat in mitt besök i datorn. (Detta är långt ifrån första gången det sker). Men hon i receptionen bokar in mej då hon vet att han är slarvig med det där.
Jag går till väntrummet och sätter mej. Jag har tid klockan 15:00 och är några minuter tidig. Men klockan går.. vid 15:05 kommer han ut.. men han går bara förbi mej utan ett ljud.. jag tänker att han kanske måste fixa något lite snabbt innan.. men efter ca 5 min kommer han tillbaka med en kopp kaffe i handen. Han tittar på mej och säger hej och går in på sitt rum igen.. 
efter ungefär 5 minuter kommer han ut.. han hade helt glömt av att han skulle träffa mej! Han hade börjat undra vad jag gjorde där och hade kollat sin kalender där han då såg att jag va inbokad! 
Så han va helt oförberedd och hela samtalet va.. jaa.. jag vet inte ens hur jag ska förklara de..

Kan säga som så här.. det är tur att jag lider av världens sömnbrist och på grund av de är helt flummig i skallen.. det är nog tack vare de som jag bara skrattar åt hela situationen..
Men samtidigt vet jag ju att det där är långt ifrån okej.. 
visst kan man glömma.. men han är extrem med de där!

Folk undrar varför jag aldrig blir bättre.. där är en av anledningarna.. hur ska man någonsin bli bättre när man aldrig får träffa sin psykolog som ska hjälpa?

Hurra för psykiatrin!... eller inte!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback